Viikonloppu oli ja meni :) tosin tosi nopeesti menikin.. lauantaina oltii Maijun kans Sheffieldissä. Oli tosi ihana ilma ja tooosi lämmin. Sunnuntaina sit tulin kotii ja olin aika väsyny, joten se päivä meni sitte nukkuessa..

Tänää iha jees päivä, työt alko vasta 11.30 Elsan koulusta hakemisella. Sitte syötii lounasta ja sen jälkeen veinki Elsan Vickyn ja Callumin talolle, ku ne lähti sieltä sitte taas tutustumaan Hague Bar Primary Schooliin. Elsa menee siis tonne kouluun ens syksynä ton nurseryn jälkeen :) ja siellä ne nyt käy sit tutustumas joka maanantaina siihe heinäkuuhun asti ainakin. Eli maanantait tulee olee tosi helppoja nyt mulla loppuu asti, koska Elsa lähtee tonne aina noin.13.00 ja sitte takas tulee noin.15.15. Eli ei oo montaa tuntia töitä.

Tänää oli toosi hyvä lounas, riisiä, kanaa ja sitte jotai uunissa paistettuja kasviksia, joiden päällä juustoa yms.. tosi hyvää. Tuli noista kasvisten mausta ihan mieleen kesä & grillaus :).

Kaiken piti mennä nii, et mun karkkipäivä on tästä lähin perjantaina jos ollenkaan, niiiiin tein kuitenki tänää taas pienen erehdyksen ja oli ihan pakko käydä ostaa karkkia. Mutta sitte noi karkit oliki iha pahoja, mut söin ne silti.. En tiiä miks ostin milkywayn ja whethers original pussin, koska en ees oikeastaan tykkää niistä. Ja toi karkkipussi oli jotai iha väärää, olisin halunnu niitä kovia toffeita, mut noissa oliki vaa päällä kovaa ja sisällä pehmeetä toffeeta! Sitte ne kuitenki piti syödä ja nyt ällöttää.. -..- huoh.

Jospa huomenna sitten lenkille! Nyt Serranojen pariin, oon taas alkanu kattoo niitä koko ajan ja ne on vaan niin parhaita. En varmaan koskaan kyllästy niihin, katon niitä varmaan vielä mummonakin :) Ne vaa tempaa nii kivasti mukaansa, et siinä unohtuu kyl kaikki omat ajatukset :)