Ohjelmassa siis Dorottyan 21 v. synttärit Perjantaina työpäivän jälkeen menin kuuden junalla Manchesteriin ja juna-asemalla tapasin sitten Maijun. Käytiin kaupas ja mentiin sit keskustaan ootteleen, että Dorka ilmottelee, missä nähdään. Nähtiin sitte kun Kristyna ja Dorka tapas Burger Kingin edessä ja lähtivät kävelee kohti meidän hotellia. Lähdettii Maijun kans niiden perään kävelee ja sitte Dorka soitti mulle, ettei meidän heti tarvis tulla vielä sinne, että ne käy vaan kirjautumas sisään ku toimisto oli menos kiinni ja palaavat sitte takasin kaupungille, joten voitas sitten nähdä. Haluttii kuitenki mennä viemää meidän tavarat hotelliin ku niitä oli aika ärsyttävä raahata pitkin kaupunkia.. Dorka soitti ja oli kertomas reittiä, mut sitte se sanoki että ne voi tulla hakee meidän jonku miehen kyydillä. Tää mies oli siis se henkilö, joka oli antanu avaimet meidän huoneeseen. Ne tuli sitte onneks hakee meidät, ja ei kyllä oltas varmaan osattu ees kävellä sinne, joten se oli paras näin. :D Hotellista siis matkaa keskustaan netin mukaan 5 minsaa, mut oli se kyllä vähän kauempana ja tällä puolen kaupunkia en ollut edes koskaan ollut, joten siksi paikka tuntui aluksi ihan oudolta.

 

Hotelli oli kiva, mutta olin kyllä kuvitellut sitä paljon suuremmaksi, koska siltä se tosiaan näytti kuvien mukaan.

Dorka ja Kristyna meni sitte käymää kaupas ostamas meille pizzaa ja jäätiin Maijun kans odotteleen hotellille.

Illalla suunnattiin The Printworksiin, Tiger Tiger clubille. Siellä oli tosi kivaa ja tavattii ulkona Maijun kans myös

yks suomalainen mies. Se vaan tuli kysymään yhtäkkiä että ” hei puhutteko te suomea!”  :D se oli töissä Manchesteris ja ei ollu puhunu suomea kuulemma pitkiin aikoihin/tavannut ketään suomalaista, joten sen mielestä se oli ainakin tosi yllättävää törmätä meihin.

 

Lauantai aamuna Dorka heräsi jo joskus 9 aikoihin. Se ei ollut kyllä ollenkaan kivaa herätä niin aikasin, mut ei siinä sohvalla voinukkaan kyllä hyvin nukkua, joten sama oli nousta ylös. Nukuttiin eka yö siis Maijun kans sellasella aika kapealla mustalla nahkasohvalla :D huoneen kuumuus oli kamalaa eikä ikkunoita saanut edes avattua. Lähdettiin sitten ostamaan aamupalatarvikkeita joista Maiju ja Dorka sitten valmisti meille englantilaisen aamiaisen.. Aamupalan jälkeen muut lähti kaupungille väsymyksestä huolimatta, mutta mä mielummin jatkoin unia vähän aikaa. Nukuin sitten kai jotain pari tuntia ja lähdin sitte myös kaupungille kun heräsin, Maiju ja Dorka tuli kävellen siis hakee mua hotellilta, koska meillä oli vaan yks avain ja ovea ei saanut lukittua ilman avainta.

Kristyna oli kaupungilla ollut parin jätkän kans, jotka sen kavereita sieltä kaupungista, missä se on au pairina, joten ne kaikki odotteli meitä siellä ja mentiin sitte kaikki yhdes istuu pariin pubiin siks aikaa, kun pojat ja Kristyna joi pari lasillista. Ton jälkeen kierreltii vähän Arndalen ostoskeskuksessa ja sen jälkeen mentiin sitten ostaa päivällisruoat, joksi tänään valittiin tortilla. Oli tosi hyvää! Väsymys oli kova, mut illalla sitten lähdettiin kuitenkin Dorkan lemppari clubille (42nd Street). Dorka oli ainoa, joka jaksoi juhlia, mut ei senkään mieliala sitten niin korkeella kuitenkaan ollut,kun me muut kolme vaan seisottiin puoliunessa tanssilattialla, ehkä vähän välillä heiluttiin musiikin rytmiin. Ei musta koskaan oo kunnolla juhlimaan kahta päivää peräkkäin, koska tarviin niin paljon unta! Mutta tää juhliminen kuulu Dorkan synttäriviikonlopun suunnitelmiin, joten kestettiin sitten clubilla loppuun asti..välillä piti käydä vähän ulkona istuskelee ettei nukahtanut.

Kun clubi meni kiinni klo 03.00, oltiin ehkä kaikki muut helpottuneita siitä, paitsi Dorottya. :D mentiin sitten ostamaan vähän ruokaa pikaruokalasta, itse ostin cheesy chips, ja sitten suoraan nukkumaan! Tänä yönä onneks saatiin Maijun kans nukkua oikeessa pehmeessä sängyssä.

Aamulla herättiin noin puoli 10 aikaan, koska avaimet piti luovuttaa kello 11. Päivä sitten istuskeltiin Manchesterissa, loppupäivä Maijun kans kahdestaa. Kotiin lähdin 17.52 junalla ja illalla aloin nukkumaan jo noin kello 9.00.