sairaana taas vaihteeksi samoihin aikoihin kun viime kesänäkin! Viime kesänä tähän aikaan olin Rhodoksella ja taisin sairastua olikoha peräti ihan samana päivänä jopa? paitsi sillon se taisi olla sitä possutautia, nyt toivottavasti vaan flunssaa, paitsi että vähän kuumeiselta olo kyllä tuntu päivällä yhdessä vaiheessa...nyt kuitenki jo ihan hyvä olo. Katoin tossa just Juno leffan, se on nii kiva et piti suomesta ottaa se mukaan :) vois pian hakee vielä iltapalaks teetä ja jotai...

Tänään iltaruoan (pastapeston) jälkeen mulle oli pieni synttäriyllätys, Elsa anto kortin ja sitten Anna laulo paljon onnea vaan (simon ja elsakin tietty vähä siinä mukana) ja toi pöytään suklaamuffinsseja joissa oli päällä sellasta pinkkiä sokerivoikuorrutetta ja kolme kynttilää, sen vuoksi että Elsa tänää muisti että täytän tänään kaksitoista, ja Anna sitten vitsillä sanoi että se kolme kynttilää merkka sitä kolmeetoista vuotta sit ;) ja no tavallaan et tästä nyt alkaa suuntaa jo kolmellekympille...HUUH. huomennahan mä oikeesti 20v.täytän, mut tänää ku Anna oli vapaa kotipäivä niin niillä oli aikaa leipomiseen ja niin, nii halusivat jo tänää antaa ton yllärin ku muffinssitkin tuoreita ;D Oli tosi hyviä, vois mennä pian kyllä hakee tuolta vielä yhden ;)

huomenna päivä alkaa elsan kanssa 07.45, joten pitää kai herätä 07.20... toivottavasti olis olo jo hyvä eikä tulis mitään kuumejuttuja. Voisin nyt alkaa kattoo jonku ohjelman vielä ja sitte nukkuu :)

xo xo ;)