Nyt on Euroviisutki sitte taas vuodeksi ohi.. ja ens vuonna ne pidetäänki sitte Saksassa koska se voitti tällä kertaa ja vieläpä ihan hyvällä biisillä :) 

Eilen olin Mansessa. Lähdettiin Elsan kanssa kahden junalla ja Anna oli vastas piccadillylla. Oli siis menossa ostamaan jotain lastenistuinta autoon Elsalle ja halusi Elsan mukaan ostoksille :-)

Jäin siitä sitten itekki kaupungille ja tapasin Krystinan puol neljän aikaan :) kierreltii vähä sielä sun täällä, ensiksi mentii china townin kautta gay villageen ja siellä istuttiin sitten terassilla noin tunnin ajan.. ilma oli onneks ihan hyvä, aurinkoinen kyllä mut tuuli oli aika kylmä. Auringossa kuitenki hyvin tarkes. Puol kuuden aikaa mentii takas keskustaa ku krystina oli sopinu tapaamisen burger kingin eteen yhden tanskalaisen tytön kans joten tavattii tää tyttö sitte siellä. Mentii ekaks ostaa vähä ruokaa arndalesta ja siitä suunnattii sit ettii seuraavaa kivan näköstä terassia, missä voitais istua. Tää tanskalainen Katalin oli ihan mukava tyttö, mut ei sellainen tyyppi kuitenkaa kun minä ja Krystina, että "ulkoelämä" paljoo kiinnostais.. kuitenki se tuli iha mielellää meidän mukaa pariin baariin, ekaks istuttii hard rock cafen edes olevalla terassilla ja sitte mentii johonki baariin printworksissa, jossa oli live musiikkia ja sielä soitti siis yks mies pianoo ja laulo :) se oli tosi kiva paikka ku oli toi live-esiintyjä, mut se oli aika tyhjä vielä klo 8 pm aikaan ja muutenkin siellä oli kylmä kun ovet oli auki, joten vaihdettiin siitä sitten yksien juomien jälkeen seuraavaan paikkaan. Seuraavaks mentii "Bluu" baariin ja sielä otettii yhdet juomat ja niide jälkee tää Katalin sitte lähti kotiin.. mentii Krystinan kans vielä vastapäisee Odd baariin ja sielä juotii sit yhdet sidukat joiden jälkee lähdettii kävelee takas keskustaa päi..Saatoin Krystinan sen bussille (joka oli vaikee löytää :D) ja sitte menin suoraa juna-asemalle kun siis kotiin viimesellä junalla 23.24.Oli kiva ilta kyllä ja toivottavasti nähdää krystinan kans vielä ennen mun kotiinpaluuta.

Tänää oon ollu vaan kotona. Ilma oli sateinen ja muutenkin laiskaolo joten sisällä oon vaan päivän pysytelly. Olin Elsan kans kolmesta puol kahdeksaan, kun Anna ja Simon kävi Mansessa elokuvissa. Sittepä alkoki jo Euroviisut kahdeksalta, joten tää loppuilta menny tv:n ja tietokoneen parissa ;)

Huomisesta ei vielä tietoo, jospa hyvä ilma niin vois aurinkoo ottaa ja ehkä myös lenkllä käydä :) haaveena olis joskuskin se ns. "kesäkunto"..... jospa täs vois vähän kiloja karistaa ennen suomeen paluuta? Täytyy koittaa ;)