Nää illat on kyllä tosi tylsiä.. johtuu tietty siitä että ite teen näistä tylsiä, koska oon niin laiska etten jaksa mm. lähteä lenkille.. Noh nyt pistetään sen piikkii että tuolla on nii sateista nii ei viitti lähtee ulos ;b illat surffaan netissä, mutta jostai syystä tänne kirjottaminen tuntuu silti nii vaikealta ja raskaalta, joten taidan olla laiskuuden huipentuma.. mistähän lisää energiaa?? kahviaki tullu tänää kitattua monta kuppia, mut ei siitäkään tuu lisää tehoa :D join loppuun Sparin kahvin ja ostin tänää Nescafea, joka sentään maistuu ja tuoksuu kahville, toisinku tää Sparin merkkikahvi.. tästä eteenpäi siis tiedän et kannattaa ostaa vaan Nescafea, ei maksanu ku 2 puntaa tollane purkki, ku se oli alennuksessa.

Anna ja Elsa leikkii olkkaris, mä kuuntelen Eminemiä (jonka "löysin" taas vähän aikaa sitten ja totesin hyvinkin kuunneltavaksi) ja seikkailen netin suuressa maailmassa. Simon on käymäs sukulaistensa luona, äh en muista paikkaa, ja tulee sieltä takasin perjantaina. Mulla on huomenna vapaapäivä, joten nukun todennäkösesti pitkään ja sitte vaan lojun ja löhöön..paitsi et toivottavasti Anna ja Elsa lähtee Buxtoniin jos on hyvä ilma, nii meen sinne sit mukaan, nii on vähän jotai tekemistä,sais tuijotella vähän muutakin kun oman huoneen seinii :D

huh ku oon taas alkanu koukuttuu serranoihin,pakko kattoo aina väh.pari jaksoo päivittäin... Oli ehkä kuukausi sillee et ne vaan loju tos hyllyllä kattomatta, mut nyt sitte oon alkanu kattoo taas normaaliin tapaan.. pitäs keskittyä toho englannin oppimiseen joten sen vuoks myös kattoo brittiohjelmia, vaan öööö ei vaan oo parempaa ku serranojen maailma.. täs vaihees mietin että oonkohan vielä kymmenenki vuoden päästä yhtä hullaantunu niihin? Todennäköisesti.

Vois katella vähä aikaa vielä netis ja jospa tänää tulis vaikka joku leffa tai hyvä ohjelma tv:stä, niin vois vähän oppii englantii niiden parissa..

mitähän tekis viikonloppuna.. Dorka pyys mua sen mukaan 42streerin partyihin, jotka on sellaset et ne kestää aamu kuuteen.... Ehkä jätän kuitenki välistä, tekis jotai muuta ku juhlintaa tänä viikonloppuna? Saa nähä.

heipparallaaa nyt!