Heeips. Taas jääny tää kirjottelu tänne  vähäksi, mutta on taas ollu joku laiskuusvaihe käynnissä..

Tosiaan toi lomaviikko meni ihan kivasti ja varsinkin nopeesti. Ellu oli täällä maanantaihin asti. Tehtiin kaikkee kivaa, enimmäkseen oltii Mansessa ostoksilla ja ulkona sitte iltaisin vähän millon missäkin.. :) joku päivä käytii syömäs China townissa yhessä "buffetissa", siellä oli kyllä tosi hyvää ruokaa, vois hyvinkin käydä siellä joskus uudestaankin.  Ilmat ei kovin suosinu, ku joka päivä aika kylmää..vaikka aurinko välillä paistokin nii ei se silti paljoo lämmittäny.

Keskiviikkona olin Dorkan kans kaupungilla, mentii  5th Avenueen ja se ilta sitte meniki vähän hassusti, mut ei siitä sen enempää.

Perjantaina Maiju tuli tänne mun luokse ja mentii sitte tutustuu vähä New Millsin pubeihin..Tavattii muutamia tyyppejä ja oli ihan kiva "tutustuu" vähän paikallisiinkin.. tosin en mä taida haluta nähdä niitä ees uudelleen ton illan jälkeen, mut toi ilta oli kyllä kaikinpuolin ihan jees :) aamulla sitte väsytti ihan kiitettävästi ku herättii joskus 11 aikaan. Ilma oli tosi ihana ulkona ja yritettii sit nopeesti raahautua ulos. Kierreltii ekaks täällä pari tuntia ja sitte päätettiinki, et lähdetään Edaleen kattoo millanen se Peak District on, ku puhuttii jo joskus aiemmin et siellä olis kiva käydä ja sitte mulle tuli mieleen se, että sehän on tästä ihan vartin päässä vaa junalla. Joten mentii sit sinne ja se oli kyllä tosi kaunis paikka, joku päivä vielä lähetään sinne ihan kunnolla kiipeileen!

Sunnuntaina pidin sitte siivouspäivän ennen ku perhe tuli kotiin. Ilma oli vieläki aivan mahtava joten koitin nopeesti siivota et pääsen sitte ulos auringon ottoon. Ulkona oli varmaan +26, mut se tuntu ainaki +30 tos "terassilla"..Onnistuin varmaan ruskettumaankin hieman ;) perhe tuli takas kotiin vähän ennen kuutta ja reissu oli kuulemma onnistunut hyvin :) Kreetalla oli kai ollu ekat päivät tosi tuulista, joten aika kylmääkin mutta oli vissii sitte kuitenkin ilmat parantunu loppuu kohden.

Maanantai oli vielä tosi lämmin päivä, mun työt alko 11.30 joten hain Elsan koulusta, syötii lounas ja sitte yhden aikaan vein Elsan Vickyn luokse, kun oli taas hague bar:in kouluun tutustuminen. Sillä välin ku Elsa oli siellä, otin taas pihalla aurinkoo sen pari tuntia ja onnistuin polttaa itteni melkein, kun sitte vielä oltii Elsan kans ulkona loppuaika, eli noin puoli neljästä kuuteen. Olin siis auringos yhteensä melkeen 5 h.. ja ku jäi aurinkorasva vähän vähälle niin pientä punotusta oli illalla havaittavissa..iho vieläki punanen vaikka on tästä jo kaks päivää ku poltin itteni :D ehkä täs ehtii "parantuu" ennen seuraavia helteitä, en tiiä millon ne olis odotettavis?

Eilen oli euroviisujen eka semifinaali.. aika huonoja biisejä siinä oli kaikki, eikä suomikaan jatkoon päässy, mikä oli kyllä ihan hyvä vaan..Ehkä suomalaiset oppis ettei tollasta sontaa kannata laittaa ees kokeilee onneaan..Ehkä ens vuonna olis sitte odotettavis jotain parempaa, ku joku Kuunkuiskaajat wtf. Jännä nähä mikä maa voittaa, ku olis nii kiva mennä sitte ens vuonna ihan paikan päälle itte kattoo ! Toivon tosiaan et se maa olis joku näistä : Israel, Armenia, Azerbaijan, Espanja, Ranska, Ukraina. Olin jo pettyny et eikö tuolla tosiaa oo yhtään "hyvää" biisiä tälle vuodelle, mut kyllä noissa on jotain :) Huomenna sit toinen semifinaali, jossa kuulee noita parempia biisuja.

Tänää mulla on vapaapäivä,heräsin joskus 12 jälkeen.. Olin Elsan kans tunnin ajan kahdesta kolmeen ku Annalla oli työpuhelu. Luultavasti oon vielä yhden tunnin lapsenvahtina myös illasta, mut ei lisä taskuraha oo koskaan pahitteeksi!

 

 

Nää sieltä Edale:sta. Kamera ei iha toiminnas, nii kuvatki näyttääki olevan sen mukasia.