Perjantaina suuntasin Chesterfieldiin Maijun luokse, vaikkakin ilmassa vähän flunssaista oloa. Meinasinkin ensin jättää menemättä ja jäädä vain kotiin, mutta sitten päätin ettei pieni flunssa haittaa ja pitäähän mun nyt vähän vappua päästä juhlimaan. Englannissakin 1.5 on jokin ns."juhlapäivä", mut ei se ole vappu niin kuin Suomessa. Täällä se on kai nimellä first of May.  Menin ensiksi junalla Sheffieldiin ja sieltä sitten vielä eri junalla Chesterfieldiin, matka oli sieltä vain noin 10 minuuttia junalla. Juna tosin oli myöhässä noin 15 minuuttia, ärsytti vähän odotella. Chesterfieldissä olin perillä joskus yhdeksän jälkeen illalla. Maiju odotteli mua jo asemalla ja sitten käveltiin kaupunkiin katsomaan onko siellä vielä joku kauppa auki. Kauppoja ei enää auki näkynyt, mutta mentiin sitte käymään parissa pubissa, mut istuttii niissä vain vähän aikaa, koska tarkotus oli tosiaankin juhlia vasta lauantaina. Mentiin sitten Maijun au pair kotiin ja katsottiin vielä vähä aikaa siellä tv:tä ennen nukkumaan menoa. Tykkäsin niiden talosta kyllä tosi paljon! Sellaisessa voisi itsekin asua.

Lauantaina herättiin noin 10.30. Käytiin ensiksi kaupassa ostamassa vähän aamupala tarvikkeita ja aamupalan jälkeen aloitettiin sitten hiustenvärjäys. Ekaks värjäsin Maijun hiukset ja sitten toisinpäin. Värjäsin tummanruskeella, mut ekaks näytti että näistä tulee punaruskeat tai jotku ihmeelliset..onneksi sitten kuitenki lopputulos on aika tumma. Sitten vähä laittauduttii ja mentii uudestaa kauppaa ostaa juttuja illaksi.

Lähdettii kaupungille noin 10.15 junalla. Ensiksi mentiin Escapada clubille. Se oli ihan kopio Suomen Onnelasta, mut tuolla haisi aivan kauheelle..jollekki lievästi sanottuna vahvalle sukkahielle tms, yökh. Ei viivytty siellä sitten kauaa hajun ja kalliiden hintojen takia. Seuraavaks mentiin clubiin nimeltä Mojo. Siellä kuulu pääosin Abbaa ja muita tällasia vanhempia. Se taiskin olla joku 80 luvun clubi. Se oli kyllä aika kiva paikka. Siellä oltiin sitten loppu ilta. Kotii lähdettii joskus 4 aikaan, clubi ei mennyt silloin vielä edes kiinni, mut ei vaan jaksanu olla enää kauempaa, ku alko jo niin väsyttää :D vanhaksi kai täs on jo tulossa ku ei jaksa enää juhlia niinku ennen! Ihmisillä muutes näkyi kuitenki jotain ns.vappuasuja, kuten pupunkorvia ja muita pukuja... ja kaupoissa näkyi ilmapalloja ja donitseja. Simaa sentään ei, harmi kyllä :D kyllä "vappua" taidetaan sitten aika monessa muussakin maassa juhlia kuin Suomessa?

Sunnuntaina herättiin joskus 10 aikaan aamulla. Väsytti kyllä vielä, mut ei vaa jaksanu nukkua enempää. Olo oli aika huono, ei juhlimisen, vaan flunssan takia, joka oli vaan pahentunu yöllä. Päivä meniki sitte niistellessä.. Lähdettiin Maijun kans samalla junalla pois, kun Maiju oli menossa Manchesteriin yhdeksi yöksi Dorkan luokse. Meillä siis vielä maanantai vapaata, koska se on täällä yleinen vapaapäivä vielä. Maijun perhe ehti tulla takas kotiin just ennen kun lähdettiin juna-asemalle, joten ehdin nähdä heidätkin vilaukselta. Mukavalta perheeltä vaikutti. Mulla oli enää rahaa jäljellä junaan 8 puntaa, jotka luulin riittävän, mut lippu maksoki yllättäen 12.20 puntaa! Maiju sitte lainas mulle 4 puntaa, et sain ton lipun ostettua..Ärsytti tosi paljo ku oli noin kallis, en tiiä miten voi hinnat noin vaihdella. Kai se johtu siitä kun jouduin menee taas niin tyhmän reitin kautta. Ekaksi jäin pois Stockportissa ja siellä sit odottelin noin puolituntia junaa New Mills Newtowniin. Tästä eteenpäin koitan välttää noita sunnuntain junalla matkustuksia, ku tuntuu vähä että sillon on liputkin kalliimpia.

Hauska viikonloppu kaikin puolin oli. Onneksi oon löytäny noin kivan kaverin täältä ku Maiju on! :)