Eilen mulla oli siis vapaapäivä, kuten yleensä joka keskiviikko..joskus vapaa tiistai, mutta vaikka päivä joskus vaihtelee, yksi vapaapäivä on aina keskellä viikkoa. Tiistai-iltana Anna kysyi, että voisinko olla aamulla Elsan kanssa 10.15-11.45 kun haluis mennä pilatekseen. Mulle lisätienesti sopii aina hyvin. Ton jälkeen ajattelin mennä vaan nukkumaan päikkäreitä, mutta sitte Anna kysyi haluaisinko lähteä hänen ja Elsan mukaan tutustumaan vähän Marpleen. Se on siis noin 20 min ajomatkan päässä, junalla noin 10 min. Mukava pieni kaupunki, vai onkohan se nyt sitten jotain suur-Manchesterin esikaupunkialuetta...Siellä on paljon enemmän kauppoja yms.kun täällä New Millsissä. Tämä ei ihan kuulukkaan vielä suur-Manchesterin alueeseen, vaan Derbyshireen. Muistelisin,että jo toi ihan vieressä oleva pieni town, Strines, kuuluu jo tohon suur-Manchesteriin. Tää on siis ihan täs rajalla.

Käytiin muuten siskoni kanssa syömässä Marplessa vähän päälle kuukausi sitten kun se oli käymäs täällä hiihtolomalla, Dolce Vita nimisessä italialaisessa ravintolassa, mutta muuten ole siellä koskaan muualla käynyt.

Marplessa käytiin ensin puutarhalla, josta Anna osti jotain multaa ja ruukkuja mansikoille.. Siellä oli myös iso kauppa, jossa myytiin kaikenlaista. Ostin sieltä synttärilahjan mun kaverille Dorottyalle, jolla on viikonloppuna synttärit. Tai no ostin sieltä kortin, lahjapussin ja tuoksusaippua..mulla on sille jo suklaalevy suomesta ja sitten ostaan varmaan vielä jotain pientä perjantaina Manchesterista. Seuraavaksi mentii Marplen puistoon, jonka Anna halus näyttää mulle, koska tarkotus olis joku päivä mennä käymään siellä Elsan kanssa, koska se on paljo suurempi ja parempi ku New Millsin puisto. Siellä oli kyllä tosi kylmä tuuli, onneksi otin nahkatakin ja lapaset mukaa, ei olis kyllä kaulahuivikaan ollu pahitteeksi. Ihan toisenlainen ilma taas, kuin lauantain +18 asteen aurinkoinen sää. Eilenkin kyllä paistoi aurinko, mutta ei sen lämpö pärjännyt kylmälle tuulelle. Syötiin puistossa välipalaks "eccles cakes" rusinatäytteellä, joista Anna sanoi, en voi sanoa olevani asunut täällä, jos en oo maistanu niitä.. :D ihan hyviä oli, mutta enskerralla söisin mielummin jonku muun kuin rusinan kanssa. Puiston jälkeen mentii käytää co-shopis, ruokakaupassa. Mentii sitte Elsan kans hakee maitopurkkii Annan pyynnöstä ja kun annoin Elsan nostaa maitopurkkia kärryihin, se tippu tietty lattialle ja siihen tuli reikä.. aiheuttiin siis pientä sotkua kaupan lattialle joten paettiin nopeasti paikalta... :D siellä kaupas vartijana oli hyvännäkönen tummaihonen mies, joka tuijotti mua koko ajan.. olikoha sitte niin, et näytin vaa niin epäilyttävältä..saatoin mä tietty ittekki sitä tuijotella, joten kai se nyt katto vaa, että mitä vahtaan.

Kotiin selvittii sitte noin 17.30.. illallinen syötii kuuden jälkeen, Simonin tekemää vihanneskeittoo ja mun suomesta tuomaa ruisleipää. Illalla koitin sit kattoo tv:tä vähän aikaa..ekaks tuli joku ohjelma, missä Lindsay Lohan vieraili Intiassa ja jutteli siellä joidenki lasten kans, jotka joutunu huonosti kohdeltaviksi.. oli aika mielenkiintonen ja samalla myös liikuttava dokumentti... sen jälkee koitin kattoo jotai leffaa, ( Lorenzo's Oil) joka kerto jostai pojasta jolla oli joku kummallinen sairaus..olis ollu kiva kattoo loppuu että miten sille käy, mut alko jo väsyttää nii paljo, ettei enää pysyny silmät auki. Päätin sit alkaa nukkuu, ku aamulla aikanen herätys.

 

Rakastan näitä vaaleenpunasia puita. Tää huono kuva, mut kunhan tollanen osuu taas silmii, nii otan paremman kuvan.

Daffodils! Narsisseja siis näkyy joka paikassa.

Puistosta